Sessies

Wil jij jezelf of je kind graag extra ondersteuning geven in het leren omgaan met emoties, zoals bijvoorbeeld boos zijn, angstig of verdrietig. Wil je bewuster worden of zelfverzekerder of wil je weerstand opbouwen? Kom dan langs voor een sessie in het bos. 

“There are no perfect parents and there are no perfect children, but there are plenty of perfect moments along the way.”

Als je kinderen de ruimte geeft om hun gevoel te uiten, hoeven ze het ook niet weg te stoppen. Waardoor emoties minder heftig worden. Toch kan het voor ons als ouders nog best lastig zijn om emoties de ruimte te geven. Veel van ons, waaronder ik zelf, hebben vroeger niet geleerd hoe je emoties kunt reguleren, of dat emoties er uberhaupt mogen zijn. Dit patroon herkennen en doorbreken is ontzettend waardevol voor je kind. 

Kinderen communiceren vaak door middel van spel en activiteiten, dit maakt dan ook een groot deel uit van de therapie. Door middel van creatieve activiteiten als tekenen en schilderen of het spelen van spelletjes leer ik kinderen zich comfortabeler te voelen en dat ze emoties mogen ervaren en uiten. Daarvoor is een veilige en stabiele omgeving essentieel. De natuur doet veel voor kinderen, daarom ben ik ook ontzettend blij met mijn praktijkruimte in het bos.

Kinder Therapie

Ouder Therapie

Verbonden Ademen

Blog 

Klik op de knop om de blogs te lezen

Emotie
Coaching

Quotes

‘Omgaan met emoties kun je leren, net als zwemmen’ 

Jeanne

Kinderen zijn niet lastig, kinderen zijn verschillend. Dat kan voor sommige lastig zijn. 

Jeanne

Kinderen die liegen zijn vaak bang dat hun gedrag afgekeurd wordt. Als het kind zich veilig voelt om fouten te maken, zullen kinderen makkelijker de waarheid vertellen. 

Jeanne

3 + 12 =